Общи условия за ползване на уебсайта ksport.bg

т1. Въведение

Ползвайки този уебсайт Вие декларирате, че сте запознат и приемате описаните по-долу общи условия на уебсайта ksport.bg

Данни за собственика на уебсайта:

АТЯ БОЛКАН ООД
ЕИК: 130449589
ДДС Nо: BG130449589
Адрес: гр. София, бул. Рожен 25

За да поддържа качествени услуги, които отговарят на желанията на своите клиенти, „АТЯ БОЛКАН“ ООД създава долуизброените Общи условия, за информиране, удобство и защита от злоупотреби, както на себе си, така и на своите клиенти.

Защита на личните данни

Запознайте се с пълната полица с Политиката за поверителност и защита на личните данни на уебсайта ksport.bg и “АТЯ БОЛКАН” ООД.

Авторско право

Графичният и уеб дизайн, текстовото съдържание и всички дигитални материали и активи на уебсайта ksport.bg, включително лога, търговски символи, графични изображения и надписи, текстове и мултимедийно съдържание, са обект на авторско право по смисъла на Закона за авторско право и сродните му права и са собственост на „АТЯ БОЛКАН“ ООД.

Всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право върху интелектуалната собственост, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

„АТЯ БОЛКАН“ ООД Ви дава право да зареждате и разглеждате всички материали, които са публикувани на този уебсайт, само за лична употреба с нетърговска цел, при условие, че спазвате и се съобразявате с всички авторски права и съответните означения.

КОПИРАНЕТО, ИМИТАЦИЯТА, ПЛАГИАТСТВОТО, МОДИФИЦИРАНЕТО, ВЗАИМСТВАНЕТО, НАПОДОБЯВАНЕТО, ВЪЗПРОИЗВЕЖДАНЕТО, ИЗТЕГЛЯНЕТО, ПРОДАВАНЕТО, РАЗПРОСТРАНЯВАНЕТО И ПУБЛИКУВАНЕТО НА ГРАФИЧНИЯ И УЕБ ДИЗАЙН, ТЕКСТОВОТО И ВИЗУАЛНО СЪДЪРЖАНИЕ ОТ УЕБСАЙТА KSPORT.BG, Е АБСОЛЮТНО ЗАБРАНЕНО!

Права и задължения съгласно закона за защита на потребителите

„АТЯ БОЛКАН“ ООД си запазва правото да променя условията по всяко време, без предварително известие, като променените условия ще бъдат публикувани в уебсайта ksport.bg.

Платформа за решаване на потребителски спорове (ОРС) на Европейската комисия (ЕК)

Този документ (Общи условия за ползване на уебсайта ksport.bg)
е последно обновен на 30 Май 2020-а година.