приложение на термо бельото KSPORT за различни спортове

Приложение на термо облеклата KSPORT®

Ако практикувате спортове на открито през зимата, тогава качественият комплект термо бельо е задължителен елемент от Вашата екипировка. То осигурява добра терморегулация на тялото, като отвежда потта далеч от кожата, оставяйки усещане за топлина и сухота в моментите, когато увеличавате или намалявате физическата активност. За да изпълнява правилно тази функция, то трябва да е достатъчно плътно прилепнало върху тялото, извеждайки влагата бързо на повърхността, където тя се разпространява върху голяма площ и изсъхва по-бързо.

Термо бельото осигурява допълнителна топлина и за Вашите ежедневни активности, като го носите под дънките или пуловера си. Комбинирането на няколко слоя дрехи е най-лесният начин да предпазите тялото си от силен студ. То също така осигурява комфорт и свобода на движение при всякакви дейности и атмосферни условия, като може да бъде много различни видове: блузи с дълъг и къс ръкав, термо панталон и ¾ панталон, клинове и дори спортни сутиени или бюстиета. Термо бельото се предлага в модели с различна плътност и тегло, за да отговаря на различни температури и нива на активност.

Като цяло, термо изделията са приложими във всякакви спортни занимания, както на открито, така и на закрито. В това число – зимни спортове като ски и сноуборд, туризъм, алпинизъм, активности в зала като фитнес, йога, също колоездене, мотоциклетизъм и много други отборни и контактни спортове. Когато купувате термо бельо или друг тип спортно облекло, трябва да сте наясно с каква цел ще го използвате, за да съобразите подходящата плътност, материал и модел според Вашите изисквания. Изберете екип, който е функционален, издръжлив, удобен и най-вече подхожда за Вас и Вашите нужди.

ОНЛАЙН МАГАЗИН