термо бельо за фитнес

Термо бельо за фитнес KSPORT®

KSPORT® препоръчва сериите KFIT и KFLUSH като оптимално термо бельо за фитнес и тренировки в зала

Употреба

Когато ходите на фитнес, е необходимо да носите еластични дрехи, които Ви осигуряват комфорт и добра терморегулация по време на интензивните тренировки. Разбира се, важно е и да изглеждате добре във Вашето спортно облекло, но не забравяйте, че грижата за безопасността е на първо място.

Неподходящото облекло може да причини сърбеж, обриви или по-сериозни наранявания на кожата. Освен това, имайте предвид, че дрехите Ви могат да се разместят, когато се движите и да затруднят цялостната тренировка.

Продукти

Нашите нови серии спортни бюстиета и клинове KFIT и KFLUSH са специално разработени и пригодени за активности като фитнес, пилатес, йога, зумба, кросфит и много други. Безшевната технология и специалната материя с триизмерни еластични слоеве осигуряват комфорт и еластичност по време на целия тренировъчен процес, като прилепва плътно към тялото без да създава напрежение.

Предимства

От своя страна, антибактериалните свойства на трикото възпират натрупването на лоши миризми и бактерии, предпазвайки кожата от протриване и раздразнение. След тренировка с облеклата на KSPORT® се чувствате свежи и тонизирани, готови за нови предизвикателства и победи.

ОНЛАЙН МАГАЗИН

За поръчки над 100.00 лв. – БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА