термо бельо за футбол

Термо бельо за футбол KSPORT®

KSPORT® препоръчва серията KPROTERM като оптимално термо бельо за активен спорт

80,00 лв.
50,00 лв.
50,00 лв.
50,00 лв.
40,00 лв.
40,00 лв.

Мъжко термо бельо

Мъжкa термо блуза KSPORT – бяла

40,00 лв.

Мъжко термо бельо

Мъжкa термо блуза KSPORT – сива

40,00 лв.

Мъжко термо бельо

Мъжки термо клин KSPORT – сив

40,00 лв.

Употреба

Футболният сезон не приключва просто, защото времето захладнява, но доброто представяне на футболистите наистина може да бъде засегнато от влошените метрологични условия. Добавянето на комплект термо бельо към вашия футболен или тренировъчен екип, може да е ключовият момент между победата или загубата в деня на мача.

Не всеки играч обаче е наясно с предимствата, които носи футболното термо бельо, за да съхрани топлината и комфорта по време на играта. Затова ние подробно ще опишем основните предимства, които тези дрехи могат да добавят към вашето представяне, докато сте на терена.

Основни характеристики

Термо бельото за футбол е плътно прилепнало спортно облекло, изработено от полиестер и еластан, които придават еластичност на материята и възможност за широк спектър от движения. То отвежда потта на повърхността на дрехата, като оставя у футболиста усещане за топлина и сухота, докато тренира на открито в студено и дъждовно време.

Освен това, прилепналата форма на термо бельото има и масажиращи свойства, които увеличават потока на кръвта и лимфата към крайниците. Този процес стимулира загряването и усвояването на кислород от мускулите, като спомага за тяхното възстановяване след натоварване по време на тренировка и предотвратява нараняванията.

Видове

Термо бельото за футбол се дели на два основни вида – за долна част на тялото и за горна част на тялото. Моделите за долната част на тялото включват къси панталони или клинове, които спомагат за компресията на горната част на крака и глутеусите. Те поддържат мускулите, като предотвратят спазми и осигурят оптимално представяне при всякакви метеорологични условия.

Термо дрехите за горна част на тялото са блузи и потници с къси или дълги ръкави, както и такива тип поло или с изрязана яка. Те са създадени да поддържат тялото в оптимална спортна форма, като помагат за правилната стойката, мускулния обхват и дори приема на кислород.

Как се избира подходящо термо бельо за футбол

Когато търсите термо облекло за долната част на тялото, препоръчително е да изберете плътно прилепнал модел, с малко по-малък от обичайния размер, който носите. Дрехите е добре да са плътно прилепнали към кожата, за да поддържат плътно мускулите, но не трябва да причиняват дискомфорт, докато спортувате.

Когато търсите термо блуза, редно е да изберете плътно прилепнал модел, тъй като тази дреха трябва да Ви служи подобно на „втора кожа“. Правилният размер и форма са много важни, ако искате да сте сигурни, че тялото Ви ще се възползва максимално всички свойства и качества на термо бельото.

ОНЛАЙН МАГАЗИН

За поръчки над 100.00 лв. – БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА