термо бельо за мотористи

Термо бельо за мотористи KSPORT®

KSPORT® препоръчва серията KPROTERM и COMO като оптимално термо бельо за практикуване на мотоциклетизъм

Употреба

Не позволявайте на ниските температури да ви попречат да се наслаждавате на вълнуващи приключения с Вашия мотоциклет. Всичко, от което се нуждаете, е правилният комплект термо бельо, което да ви поддържа топли и сухи по време на дълги пътувания в хладно или дъждовно време.

То ви доставя усещане за комфорт през цялото време и със сигурност е много по-добро решение от носенето на обикновена тениска през топлите или блуза с дълъг ръкав през студените дни. Още повече, благодарение на прилепналата си форма, термо дрехата има и масажиращи свойства, които намаляват умората и напрежението в мускулите.

Предимства

Затопляне

Термо бельото помага да запазите телесната си температура и блокира пронизващите пориви на вятъра. Това се дължи на специалните изолационни технологии, които се използват в материалите при шиенето на термо дрехи.

Охлаждане

От друга страна, термо облеклото има и охлаждащи свойства. То извлича телесната топлина и ви помага да сте чувствате сухи и свежи по време на летните пътувания.

Дишащи свойства

Материалът транспортира влагата навън, за да се изпари по-лесно, като оставя усещане за сухота и комфорт през цялото време.

Намалява умората

Някои термо облекла създават компресия, като със своята прилепнала форма леко притискат мускулите. Тази функция намалява умората и подобрява дейността на мускулатурата като цяло.

Видове според сезона

Лято

Лятното термо бельо за мотористи е изработено от леки и тънки материи, които са подходящи  за носене под коженото облекло в топло време. Платът притежава изключително дишащи свойства, които позволяват максимална циркулация на въздушния поток и бързо изпаряване на влагата, като оставя у моториста усещане за свежест и лекота.

Зима

Основната функция на зимното термо бельо е да задържа топлината в тялото през студените дни, като същевременно оставя усещане за сухота. Бързосъхнещата материя отвежда влагата от кожата, а блокиращите вятъра свойства предпазват от студа и влагата навън.

Всесезонно

То е по-тънко от зимното термо бельо, но е малко по-плътно от лятното. Подходящо е за начинаещи мотористи, които все още не са определили своя стил.

Как да изберем подходящо термо бельо за мотор

Това са основните характеристики, които ви препоръчваме да съблюдавате:

Сезон

Помислете за сезона, в който искате да карате вашия мотор и тогава купете подходящо облекло, защото има известни разлики в летните и зимните термо дрехи за мотор.

Материал

Изберете термо дрехи изработените от синтетични тъкани, които регулират телесната температура, извеждат влагата на повърхността и в същото време имат дишащи свойства.

Метод на шиене

Препоръчително е да изберете дреха ушита по безшевна технология или такава с гладки шевове. Причината е, че бельото е в пряк контакт с кожата ви и некачествената изработка може да причини протриване и раздразнения.

ОНЛАЙН МАГАЗИН

За поръчки над 100.00 лв. – БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Наши клиенти