термо бельо за ски

Термо бельо за ски KSPORT®

KSPORT® препоръчва сериите KPROTERM и COMO като оптимално термо бельо за зимен спорт

(подходящи за активни спортове – изберете дизайн с поддържащи зони или камуфлажен)

Употреба

Познавате ли това усещане, когато потънете в дълбока преспа и снегът попадне под якето ви? Или пък този момент, след интензивно спускане, когато потта ви изстине и започнете да треперите?

За да избегнете подобни ситуации, перфектният вариант за Вас е да се сдобиете с комплект термо бельо за ски или сноуборд. Тъй като, температурите по пистите могат да варират с големи амплитуди за броени минути, термо облеклото ще ви изолира от студа, докато отвежда влагата далеч от кожата и ви оставя усещане за комфорт и увереност във всяка ситуация.

Видове термо бельо за ски

Термо бельото за скиори и сноубордисти може да се състои от горна част (блуза с дълъг ръкав) и долна част (клин или тесен панталон). Има няколко разновидности на горната част. Топовете с дълги ръкави са предпочитан избор от трениращите, като можете да изберете между модели без якичка, тип поло и такива с висока яка и цип, която придава допълнителна топлина на врата.

Наличието на горнище от всеки тип във Вашия гардероб, дава възможност да избирате какво да облечете, в зависимост от метрологичните условията през деня. Що се отнася до термо долнищата, някои модели стигат до под коляното, но повечето хора носят клинове с пълна дължина, тъй като тънкият материал по никакъв начин не пречи на ски и сноуборд обувките и чорапите.

Основни характеристики

Има много различни материи, от които се изработват термо облеклата. Полиестерът е типичен и често срещан материал, използван при производството на термо бельо. Понякога той се смесва с ликра, за да се придаде допълнителна еластичност и издръжливост на плата.

Друг популярен материал, който се използва често при шиенето на термо дрехи, е вълната Merino. Тази фина материя е едновременно удобна и ефективна със своите топлинни качества. Тя, като естествен материал, се предпочита пред полиестерните тъкани от хора с чувствителна кожа, защото не причинява раздразнение и алергични реакции.

Предимства

Какъвто и модел да изберете, термо бельото е съществен част от цялостната Ви екипировка в планината при зимни условия. То се явява като Ваша допълнителна втора кожа, която топли и същевременно отвежда потта навън. В зависимост от температурата и влажността през съответния ден, можете да решите какво още трябва да прибавите отгоре.

Външните слоеве на ски облеклото изпълняват по-добре своите функции, когато под тях има термо дреха. Това е така, защото потта от тялото се отделя бързо, което позволява на дишащата външна дреха да се справи по-ефективно с влагата и регулацията на телесната температура. Когато изберете подходящото термо облекло, тогава всичко останало ще работи по-ефективно, а вие ще се чувствате по-удобно и защитени, когато сте на открито през целия ден.

ОНЛАЙН МАГАЗИН

За поръчки над 100.00 лв. – БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА