термо бельо за йога

Термо бельо за йога KSPORT®

KSPORT® препоръчва сериите KFIT и KFLUSH като оптимално термо бельо за йога практики

Употреба

Изпълнението на различни асани за издръжливост или изпробването на нова поза за баланс в йога студиото е истинско предизвикателно само по себе си, но е още по-трудно, когато се налага да губите концентрация заради увиснали, прекалено стегнати или неудобни дрехи.

Препоръчително е да изберете еластични модели, изработени от дишащи материи с тясна или прилепнала форма, които няма да се обърнат върху главата Ви, когато изпълнявате позата “Куче гледащо надолу”. Ето защо е важно да носите спортно облекло, което ви дава усещане за комфорт и релаксация по време на цялата практика.

Продукти и предимства

Нашите серии спортни бюстиета и клинове KFIT и KFLUSH са специално разработени и пригодени за активности като йога, пилатес, зумба, гимнастика, аеробика, и много други. Безшевната технология и специалната материя с триизмерни еластични слоеве осигуряват комфорт и еластичност по време на целия тренировъчен процес, като дрехата прилепва плътно към тялото без да създава напрежение.

От своя страна, антибактериалните свойства на материята възпират натрупването на лоши миризми и бактерии, предпазвайки кожата от протриване и раздразнение. След тренировка с облеклата на KSPORT® се чувствате свежи и тонизирани, готови за нови предизвикателства и победи.

ОНЛАЙН МАГАЗИН

За поръчки над 100.00 лв. – БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА