b2b безшевно производство на дрехи от ksport

Безшевно производство на спортно термо облекло

Запознайте се с нашите B2B услуги

Предлагаме изцяло завършен процес за производство на дамско и мъжко термо бельо – от първоначалния дизайн на продукта, получаването на суровини и контрола на качеството, до крайната доставка за търговци на едро и търговски марки.

Благодарение на нашия опит в областта на безшевното облекло и техническото ноу-хау, сме способни да осигурим високо качество, разумни цени и професионално обслужване. Подхождаме ангажирано към всеки проект и към всеки клиент. Винаги сме в търсене на новите материали, новите тенденции и новите технологии. Ние оглавяваме индустрията за безшевни спортни облекла в България.

Използваните материали в нашите изделия са от най-високо качество. Гарантираме, че нашите изделия отговарят на всички изисквания. Нашите дизайнери непрекъснато събират и анализират най-новите тенденции и избирателно ги адаптират към нуждите на нашите клиенти по отношение на всяка наша гама дизайн и продукти. След като клиентите се окажат доволни от дизайна, започваме да правим мостри.

С високия клас машини, които използваме, качеството става много последователно, а изискванията от потребителите на безшевни дрехи за спорт са по-високи и нарастващи, поради многото предимства.

машина за производство на безшевно облекло снимка 2
машина за производство на безшевно облекло снимка 1
машина за производство на безшевно облекло снимка 3

Развитие и иновации в безшевното производство

  • цветни шарки, разнообразие от различни мрежи;
  • високотехнологични влакна и прежди като: рециклирани влакна, бамбук, полиестер, полипропилен, полиамид и много др.;
  • многофункционалност;

Нашите партньори

галерия безшевно облекло - банер модели

Галерия безшевно облекло

B2B - ГАЛЕРИЯ МОДЕЛИ