термо дрехи снимка за корица с момче и момиче

Производство на термо дрехи

Запознайте се с нашите услуги

Предлагаме изцяло завършен процес за производство на термо облекло и термо бельо – от първоначалния дизайн на продукта, получаването на суровини и контрола на качеството, до крайната доставка за търговци на едро и търговски марки.

Благодарение на нашия опит в областта на безшевното облекло и техническото ноу-хау, сме способни да осигурим високо качество, разумни цени и професионално обслужване. Подхождаме ангажирано към всеки проект и към всеки клиент. Винаги сме в търсене на най-новите материали, най-новите тенденции и най-новите технологии. Ние оглавяваме индустрията за безшевни спортни облекла в България.

Използваните материали в нашите изделия са от най-високо качество. Гарантираме, че нашите изделия отговарят на всички изисквания. Нашите дизайнери непрекъснато събират и анализират най-новите тенденции и избирателно ги адаптират към нуждите на нашите клиенти по отношение на всяка наша гама дизайн и продукти. След като клиентите се окажат доволни от дизайна, започваме да правим мостри.

предлагаме

За поръчки и всякакви въпроси – свържете се с нас

КОНТАКТИ K-SPORT