термо бельо с марката KSPORT

Повече за марката KSPORT®

Българският производител на качествено безшевно термо бельо и термо облекло

Ние предлагаме цялостно развитие – от първоначалния дизайн на продукта, получаването на суровини и контрола на качеството, през процеса на безшевно производство, до крайната доставка за търговци на едро и търговски марки.

От Март месец 2021-а година отвори и нашият онлайн магазин където предлагаме продажба на едро и дребно на продуктите с марка KSPORT® – термо бельо и облекло, произведено в България с най-модерни материали и технологии.

Изберете KSPORT® – българската марка на световно ниво!

KSPORT - свидетелство за регистрация на търговска марка

B2C – за хората

ОНЛАЙН МАГАЗИН

B2B – за бизнеса

ПРОИЗВОДСТВО

Мисия на компанията

“Нашата основна мисия е да създаваме спортни облекла, съответстващи на изискванията на нашите клиенти. Всеки би искал да носи удобна, здрава и функционална дреха, прилепваща към тялото и създаваща усещане за втора кожа.
Ето това е, което правим ние от KSPORT®.”

Петър Киряков – управляващ директор Атя Болкан ООД

На ски, във фитнеса, на аеробика или йога, дори в ежедневието, нашите спортни облекла ще покрият всички ваши нужди.

Нашата история

Всичко започна през вече далечната 2001 година, когато стартирахме бизнес с търговия на влакна и прежди за текстилната промишленост. През годините и благодарение на натрупаният опит с текстилните влакна, многократно сме обсъждали дали не бихме могли да създадем нещо различно, нещо свързано със спорта и с активният начин на живот, нещо което никой до този момент не е предприемал в България.
И ето че през 2019 стартирахме производство на безшевни облекла и създадохме нашата марка KSPORT.

През този кратък и не-лек период, откакто създадохме марката – до сега, ние не спряхме да се развиваме. Модернизирахме нашата производствена база. Създадохме благоприятни условия на труд, за да могат нашите екипи с лекота да създават облекла, конкурентни по качество и функционалност на световните марки.

Закупихме електронни кръговоплетачни машини за производство на безшевни облекла. Закупихме нови специални машини за конфекция. Обновихме цялостно довършителните процеси, като закупихме модерно професионално оборудване.

За нас всеки клиент е важен и работим еднакво добре, както с индивидуални клиенти, за които през 2021-а година отворихме нашия електронен магазин за спортно термо облекло, така и с брандове, за които създаваме качествени и функционални облекла по поръчка.

Част от партньорите, с които работим

Работим с брандове от България, Франция, Швеция, Финландия, Испания и др.

Нашите машини – част от процеса на производство

С високия клас машини, които използваме, качеството става много последователно, а изискванията от потребителите на безшевни дрехи за спорт са по-високи и нарастващи, поради многото предимства.

Мислим и за природата

Предприехме стъпки по кандидатстване за възобновяема енергия:

  • Нашето производство е слабоенергоемко благодарение на електронните машини, които използваме.
  • Работим само с цветни влакна, създадени по специална технология без конвенционално багрене.
  • Използваме рециклирани материали.

Отпадъкът при безшевното производство е до 70% по-малък в сравнение с конвенционалното кроене.

еко производство

За поръчки и всякакви въпроси – свържете се с нас

КОНТАКТИ KSPORT®